εταιρικά έντυπα

Εκτύπωση εταιρικών εντύπων

Τι είναι η εταιρική ταυτότητα;

Ο όρος εταιρική ταυτότητα (corporate identity ή corporate design) περιγράφει διάφορα μέτρα σε μια επιχείρηση για τον συντονισμό μιας έννοιας ταυτότητας. Μπορεί να συμπεριλαμβάνει μέτρα στον σχεδιασμό των προϊόντων και της γραφιστικής, πολλές φορές περιγράφει και μια στάση της επιχείρησης. (wikipedia)

 

Τι είναι τα εταιρικά έντυπα;

Πρόκειται για το σύνολο των εντύπων της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας. Συνήθως περιγράφουν τις κύριες υπηρεσίες και προϊόντα μιας επιχείρησης σε μελλοντικούς πελάτες ή στο ευρύ κοινό.

 

Ποια προϊόντα περιλαμβάνονται στα εταιρικά έντυπα;

Τα πιο συνηθισμένα προϊόντα εταιρικής ταυτότητας είναι:

  1. Επαγγελματικές κάρτες
  2. Επιστολόχαρτα
  3. Φυλλάδια
  4. Folder
  5. Φάκελοι
  6. Flyers 
  7. Μπλοκ σημειώσεων

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές κάρτες;

Στην εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών  χρησιμοποιούμε χαρτί matte το οποίο έχει βάρος 350 γραμμάρια.

 

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα μπλοκ σημειώσεων;

Στην εκτύπωση των μπλοκ σημειώσεων  χρησιμοποιούμε χαρτί γραφής (μη επιστρωμένο) το οποίο έχει συνήθως βάρος 80 γραμμάρια.

 

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα φυλλάδια;

Στην εκτύπωση των φυλλαδίων μπορεί να  χρησιμοποιηθεί χαρτί είτε matte, είτε satin είτε gloss. Το σύνηθες βάρος είναι μεταξύ 100-170 γραμμάρια.

 

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα επιστολόχαρτα;

Στην εκτύπωση των επιστολόχαρτων  χρησιμοποιούμε χαρτί γραφής (μη επιστρωμένο) το οποίο έχει συνήθως βάρος 80 γραμμάρια.

 

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα folders;

Στην εκτύπωση των folders  χρησιμοποιούμε χαρτί matte το οποίο έχει συνήθως βάρος 350 γραμμάρια.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των εταιρικών εντύπων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εταιρικών εντύπων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των εταιρικών εντύπων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.