pad

Εκτύπωση μπλοκ σημειώσεων

Τι είναι τα μπλοκ σημειώσεων;

Τα μπλοκ σημειώσεων αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών ως είδος αναλώσιμου. Επιπρόσθετα τα μπλοκ σημειώσεων αποτελούν επιλογή προβολής της επιχείρησής σας προσφέροντας το ως διαφημιστικό δώρο. Μπορούν να τυπωθούν σε διάφορες διαστάσεις με τις πιο συνηθισμένες να είναι Α5 & Α4. Όσον αφορά στα χρώματα εκτύπωσης μπορούμε να έχουμε είτε CMYK εκτύπωση είτε εκτύπωση χρωμάτων Pantone. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα προ τυπωμένα συνταγολόγια που είναι απαραίτητα σε κάθε ιατρείο.

Τι διάσταση έχουν συνήθως τα μπλοκ σημειώσεων;

Τα μπλοκ σημειώσεων μπορούν να τυπωθούν σε διάφορες διαστάσεις με τις πιο συνηθισμένες να είναι Α5 & Α4.

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα μπλοκ σημειώσεων;

Στην εκτύπωση των μπλοκ σημειώσεων  χρησιμοποιούμε χαρτί γραφής (μη επιστρωμένο) το οποίο έχει συνήθως βάρος 80 γραμμάρια.

Τι τύπος βιβλιοδεσίας εφαρμόζεται στα μπλοκ σημειώσεων;

Ο τύπος βιβλιοδεσίας που εφαρμόζουμε κατά κύριο λόγο στα μπλοκ σημειώσεων είναι ψαροκολλητά. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που είναι συρραμμένα με καρφίτσα. Τέλος να αναφέρουμε ότι τα μπλοκ σημειώσεων μπορούν να είναι βιβλιοδετημένα και με σπιράλ.

Τι επιπλέον εργασίες μπορούν να εφαρμοστούν στα μπλοκ σημειώσεων;

Ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο κάθε πελάτη θα μπορούσε να εφαρμοστεί περφορέ στα φύλλα ενός μπλοκ σημειώσεων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να χωρίζουμε διάφορα εκτυπωμένα μέρη του φύλλου εύκολα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των μπλοκ σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών μπλοκ σημειώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των μπλοκ σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.