Προσκλητήρια

Προσκλητήριο:

Πρόκειται για επίσημη πρόσκληση (για γάμο, βαφτίσια κ.λπ.) τυπωμένη σε χαρτί. Για διάφορες εκδηλώσεις της επιχείρησής σας ή για ιδιαίτερα σημαντικές ημέρες στη ζωή σας όπως για παράδειγμα γάμος & βάπτιση. Με μία τεράστια γκάμα ειδικών χαρτιών και διάφορων τεχνοτροπιών το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Τι επιλογές υπάρχουν;

Η αλήθεια είναι ότι παρέχουμε μια τεράστια γκάμα εργασιών για την παραγωγή προσκλητηρίων.

  • Εκτύπωση CMYK είτε χρήση Pantone χρωμάτων
  • Εφαρμογή θερμοτυπίας:

Στην θερμοτυπία η εκτύπωση γίνεται με ένα κλισέ αρσενικό πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα ή τα γράμματα που θέλουμε. Το χρώμα είναι σε μια ταινία και μεταφέρετε πάνω στο χαρτί σε υψηλές θερμοκρασίες. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι το μεταλλικό εφέ που καμία άλλη μέθοδο δεν μπορεί να πετύχει. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα σε ματ ή γυαλιστερό. Τα δημοφιλέστερα είναι το Χρυσό, το ασημί και το λευκό.

  • Εφαρμογή αναγλυφοτυπίας (γκοφρέ)

Το αποτέλεσμα που παίρνουμε με τη μέθοδο αυτή είναι μια ανάγλυφη, υπερηψωμένη  επιφάνεια που δίνει μια τρισδιάστατη αίσθηση. Το γκοφρέ μπορεί να γίνει σκέτο, χωρίς εκτύπωση, ή και με εκτύπωση αν θέλουμε να τονίσουμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

  • Λαμινάρισμα προσκλήσεων

Το λαμινάρισμα είναι η διαδικασία όπου κολλάμε δύο οποιαδήποτε χαρτιά μεταξύ τους για να τα κάνουμε ένα.

  • Letterpress

Το Letterpress είναι μια παραδοσιακή μέθοδος ανάγλυφης εκτύπωσης, που χρονολογείται από τον 15 αιώνα. Η εκτύπωση γίνεται με την χρήση μεταλλικής μήτρας (κλισέ) το οποίο μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί μελλοντικά. Με την μέθοδο αυτή το χαρτί στο σημείο της εκτύπωσης πιέζεται και δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση στην αφή. Αυτή η μέθοδος εκτύπωσης είναι σπάνια και μη αποδοτική σε μεγάλο τιράζ. Ωστόσο πρόσφατα έχει αναβιώσει ως τεχνική για μικρές ποσότητες εκτυπώσεων, όπως για επαγγελματικές κάρτες.

Η εκτύπωση Letterpress λοιπόν εφαρμόζεται σε μικρές ποσότητες. Αν λοιπόν ισχύει ο προηγούμενος περιορισμός και θέλετε να δώσετε μια vintage μορφή τότε είναι η κατάλληλη μέθοδος. Το προϊόν σας θα εκτυπωθεί με τον ίδιο τρόπο πριν την ανακάλυψη της ψηφιακής εκτύπωσης ή της εκτύπωσης όφσετ.
Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που συνεχίζουμε και εφαρμόζουμε αυτήν την παραδοσιακή τεχνική εκτύπωσης!

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα προσκλητήρια;

Στην εκτύπωση των προσκλητηρίων μπορούμε να  χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γκάμα ειδικών χαρτιών σε διάφορα χρώματα.

Τι επιλογές υπάρχουν σε φακέλους:

Εκτός από τους τυποποιημένους φακέλους, μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος φακέλου για να τοποθετήσετε τα προσκλητήρια σας.

 

Η επιλογή συνεργασίας με τo τυπογραφείο μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων προσκλητηρίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για τις εκτυπώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.