εκτύπωση φυλλαδίω

Εκτύπωση φυλλαδίων

Τα φυλλάδια είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο προώθησης και χρησιμοποιούνται σήμερα απο πολλές επιχειρήσεις. Στα διαφημιστικά φυλλάδια περιλαμβάνονται πληροφορίες για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Με μια σωστή διάταξη και σαφή πληροφόρηση, τα φυλλάδια μπορούν να δημιουργήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών φυλλαδίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των φυλλαδίων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Η χρήση διαφημιστικών φυλλαδίων ως εργαλείο μάρκετινγκ

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η στρατηγική μάρκετινγκ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο μιας επιχείρησης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις δεν έχουν επιθυμητά αποτελέσματα. Τι ακριβώς εννοούμε; Μια επιχείρηση με υψηλή ποιότητα προϊόντων και των υπηρεσιών, αποτυγχάνει και έχει μειωμένο μερίδιο αγοράς. Η επίτευξη της δυνητικής αγοράς είναι πολύ σημαντική και υπάρχουν εργαλεία για να συμβεί αυτό. Ένα από αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνει τη χρήση φυλλαδίων. Είτε για τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με την επιχείρηση, είτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες. Μέχρι και άλλες σχετικές πληροφορίες που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να γνωρίζουν οι δυνητικοί πελάτες. Είναι απαραίτητο και σημαντικό η διαδικασία εκτύπωσης φυλλαδίων να παρακολουθείται από άτομα με τεχνικές γνώσεις λοιπόν. Αυτό προφανώς περιλαμβάνει τόσο το στάδιο του σχεδιασμού του φυλλαδίου όσο και το στάδιο της εκτύπωσης των φυλλαδίων.

Η εκτύπωση των φυλλαδίων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί την προσεκτική επιλογή του χαρτιού, των χρωμάτων και πολλών άλλων παραγόντων. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι αυτές οι επιλογές πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τη μέγιστη προσέλκυση κοινού. Τόσο το σωστό μέγεθος όσο και η ποιότητα του χαρτιού καθώς και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης επηρεάζουν άμεσα την αγορά-στόχο.

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα φυλλάδια;

Στην εκτύπωση φυλλαδίων μπορεί να  χρησιμοποιηθεί χαρτί είτε matte, είτε satin είτε gloss. Το σύνηθες βάρος είναι μεταξύ 100-170 γραμμάρια.

Τι διάσταση έχουν συνήθως τα φυλλάδια;

Αρκετά συνηθισμένα μεγέθη είναι Α3, Α4 & Α5 και πολλά άλλα. Μην ξεχνάτε τη μετεκτυπωτική εργασία των διπλωμάτων. Μπορεί για παράδειγμα το ανάπτυγμα του φυλλαδίου να είναι Α3 διπλωμένο στη μέση, με τελικό μέγεθος Α4. Επίσης υπάρχουν και οι περιπτώσεις των πολυσέλιδων φυλλαδίων, όπως για παράδειγμα 8 σελιδα και 16 σελιδα.

Τι πρέπει να προσέξω στο σχεδιασμό ενός φυλλαδίου;

Η επιλογή των φωτογραφιών καθώς και των προϊόντων ή υπηρεσιών που θέλετε να προωθήσετε. Σημαντικό στοιχείο το σαφές και απλό μήνυμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να περιληφθούν οι βασικές και ουσιαστικές πληροφορίες. Αποφύγετε τις δευτερεύουσες πληροφορίες που θα κάνουν περίπλοκο το μήνυμα και θα γεμίσουν άσκοπα των εκτυπωμένο χώρο του φυλλαδίου.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των φυλλαδίων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών φυλλαδίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των φυλλαδίων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίας) HEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότητα, χρωματική πιστότητα και ακρίβεια.