επιστολοχαρτο

Εκτύπωση επιστολόχαρτων με εκτύπωση offset

Τι είναι τα επιστολόχαρτα;

Η εκτύπωση των επιστολόχαρτων αποτελεί σημαντικό μέρος της παρουσίασης της εταιρικής σας ταυτότητας σε καθημερινή βάση, προσθέτοντας κύρος στην επιχείρησή σας. Μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλη γκάμα χαρτιών.

 

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα επιστολόχαρτα;

Στην εκτύπωση των επιστολόχαρτων  χρησιμοποιούμε χαρτί γραφής (μη επιστρωμένο) το οποίο έχει συνήθως βάρος 80 γραμμάρια.

Μη επιστρωμένα χαρτιά

Μη επιστρωμένο χαρτί είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομα, δηλαδή χαρτί που δεν έχει επιπλέον επίστρωση ή φινίρισμα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίστρωση, δεν υπάρχει καμία γυαλάδα στην επιφάνεια, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εκτυπώσεις που έχουν πολλά κείμενα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίστρωση, αυτό είναι πιο πορώδες.

Χρώματα εκτύπωσης στα επιστολόχαρτα

Η εκτύπωση των επιστολόχαρτων μπορεί να ποικίλει ανάλογα τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Συνήθως μιλάμε για εκτύπωση CMYK, ωστόσο μπορούν να εκτυπωθούν και Pantone χρώματα.

 

Χρήση επιστολόχαρτων

Τα επιστολόχαρτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν καθημερινές σας ανάγκες. Τέτοιες περιπτώσεις είναι διάφορες επιστολές όπως και εκτύπωση των προσφορών σας. Αρκετά συνηθισμένο στις ημέρες μας είναι η εκτύπωση και προεκτυπωμένων επιστολόχαρτων με ειδική φόρμα της επιλογής σας. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση των παραστατικών της επιχείρησής σας, όπως για παράδειγμα τιμολόγια.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των επιστολόχαρτων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών επιστολόχαρτων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των επιστολόχαρτων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.