Φυλλάδιο ή Μπροσούρα;

Σκεφτείτε λοιπόν ότι έχετε ένα μοναδικό και ποιοτικό προϊόν. Το επόμενο στάδιο είναι να το προωθήσετε στο αγοραστικό σας κοινό. Η πρώτη σκέψη είναι η επιλογή ενός οικονομικά αποδοτικού μέσου προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Όμως υπάρχουν και παράμετροι όπως προσέλκυση συγκεκριμένων πελατών και πολλές φορές σε συγκεκριμένο χρόνο. Η εκτύπωση φυλλαδίων και μπροσούρων αποτελούν αποδοτικό τρόπο για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας. Ας δούμε όμως πρώτα ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε ένα φυλλάδιο και μια μπροσούρα.

Τι εννοούμε με τον όρο φυλλάδιο;

Ένα έντυπο χαρακτηρίζεται φυλλάδιο όταν ο αριθμός των σελίδων είναι μικρότερος από οκτώ (8). Η εκτύπωση φυλλαδίων αποτελεί έναν αποδεδειγμένα αποδοτικό τρόπο προσέγγισης νέων πελατών. Πως όμως χρησιμοποιούνται τα φυλλάδια; Μια στρατηγική προσέλκυσης υποψήφιων πελατών είναι η διανομή των εντύπων. Άλλος τρόπος είναι η ένθεσή τους μέσα σε εφημερίδες και περιοδικά. Ένας άλλος τρόπος είναι η ελεύθερη τοποθέτησή τους σε σημεία όπου μεγάλο πλήθος κόσμου έχει πρόσβαση και μπορεί να τα δει. Τα flyers αποτελούν μια τέτοια περίπτωση. Μιλάμε για μονόφυλλα έντυπα, εκτύπωσης μιας ή 2 όψεων. Χρησιμοποιούνται συνήθως  για προώθηση μια εκδήλωσης ή προώθησης μια προσφοράς.

Τι εννοούμε με τον όρο μπροσούρα;

Ένα έντυπο χαρακτηρίζεται μπροσούρα (brochure) όταν ο αριθμός των σελίδων είναι μεγαλύτερος απο οκτώ (8). Επειδή το κόστος παραγωγής τους είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό των φυλλαδίων, οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο της διανομής τους. Γενικότερα αυτή η κατηγορία των εντύπων περιέχει αναλυτικότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι μπροσούρες προορίζονται για να κρατηθούν στο αρχείο των πελατών σας. Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μας γίνεται κατανοητό ότι ο τρόπος που θα παρουσιάσουμε τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αναλυτικός, ενημερωτικός και φυσικά πειστικός!

Η χρήση τόσο των φυλλαδίων όσο και των μπροσούρων αποτελεί ενδεδειγμένη λύση προώθησης της επιχείρησής σας. Ωστόσο για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα οφείλεται να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένα σημεία. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλετε να περάσετε στο κοινό που  απευθύνεστε. Επίσης ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δίνεται και στο δημιουργικό που θα επιλέξετε, ώστε το έντυπό σας να είναι ελκυστικό.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των φυλλαδίων/μπροσούρων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών φυλλαδίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των φυλλαδίων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.