Επαγγελματικές Κάρτες με Χρυσοτυπία

Επαγγελματικές κάρτες:

Οι επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν οι βασικές πληροφορίες στους υποψήφιους πελάτες. Μπορούν να τυπωθούν σε μία τεράστια γκάμα χαρτιών, σε διάφορα μεγέθη με το πιο σύνηθες να είναι 8,5εκ X 5,5εκ και μπορούν να εφαρμοστούν διάφορες τεχνοτροπίες όπως για παράδειγμα λαμινάρισμα, χρήση χρωμάτων Pantone, χρυσοτυπία, αναγλυφοτυπία(γκοφρέ) κ.α.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ;

Η μέθοδος της χρυσοτυπίας, όπως και η μέθοδος της ανάγλυφης εκτύπωσης, είναι μια δημοφιλής τεχνική φινιρίσματος. Δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ποιότητα του εκτυπώμενου είδους. Στην θερμοτυπία η εκτύπωση γίνεται με ένα κλισέ αρσενικό πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα που θέλουμε. Για να μην μπερδευτούμε όπου εικόνα μπορεί να είναι και γράμματα! Το χρώμα είναι σε μια ταινία και μεταφέρετε πάνω στο χαρτί σε υψηλές θερμοκρασίες. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι το μεταλλικό εφέ που καμία άλλη μέθοδο δεν μπορεί να πετύχει. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα σε ματ ή γυαλιστερό. Τα δημοφιλέστερα είναι το χρυσό, το ασημί και το λευκό.

 

Η επιλογή συνεργασίας με τo τυπογραφείο μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων προσκλητηρίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για τις εκτυπώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.