Κουτί συσκευασίας ΤΕΡΖΙΔΗΣ

Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, στη Λάρισα, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εκτυπώσεων. Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε οι πλέον κατάλληλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες εξασφαλίζει άριστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άμεση παραγωγή τους και παράδοση.

ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ;

Στο συγκεκριμένο κουτί συσκευασίας  χρησιμοποιούμε χαρτί Invercote Creato το οποίο έχει βάρος 350 γραμμάρια.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:

Το συγκεκριμένο κουτί εκτυπώθηκε με μέθοδο εκτύπωσης Offset. Στην Α’ όψη χρησιμοποιήσαμε 2 χρώματα ενώ η Β’ όψη είναι τυπωμένη με ένα χρώμα.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:

Στο συγκεκριμένο κουτί συσκευασίας έχουν γίνει οι ακόλουθες εργασίες:

  • Ματ πλαστικοποίηση Α όψη

Η πλαστικοποίηση γίνεται σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού. Αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στο χαρτί, αφού έχει περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία. Η μεμβράνη αυτή προστατεύει το χαρτί από σκισίματα, λερώματα και όποια άλλη πιθανή φθορά που μπορεί να υποστεί το χαρτί.

  • Τοπικό UV (spot UV) στους αριθμούς 2020

Το τοπικό UV είναι μια διαδικασία που γίνεται μέσω φιλμ. Είναι μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στο φύλλο του χαρτιού αφού περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία από τη μηχανή. Δίνει τη δυνατότητα, τοπικά πάνω στο φύλλο, να δίνεται έμφαση στα γράμματα ή στις φωτογραφίες.

  • Βερνίκι νερού γυαλιστερό στη Β’ όψη

Το βερνίκι νερού είναι ένα υλικό επεξεργασίας, το οποίο προστίθεται στο έντυπο κατά την παραγωγική διαδικασία. Ουσιαστικά, προστίθεται μια λεπτή στρώση επικάλυψης, ματ ή γυαλιστερή (κατ΄ επιλογή). Με τον τρόπο αυτό το έντυπο στεγνώνει πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα παρέχεται προστασία από εξωγενείς παράγοντες, όπως δαχτυλιές, μουντζούρες κ.ά. Τέλος αυξάνεται και η διάρκεια ζωής του. Τέλος, το βερνίκι νερού προσθέτει από αισθητικής πλευράς όμορφο φινίρισμα, το οποίο προσδίδει στο τελικό προϊόν μια αίσθηση πολυτέλειας.