χρωματιστό σόκορο

Χρωματιστό σόκορο

Τι είναι το χρωματιστό σόκορο;

Με τον όρο χρωματιστό σόκορο εννοούμε τον περιμετρικό χρωματισμό του χαρτιού.

Σε τι δουλειές συνήθως εφαρμόζουμε το χρωματιστό σόκορο;

Συνήθως χρωματίζουμε το σόκορο σε επαγγελματικές κάρτες και προσκλήσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν μοναδικό και υψηλής αισθητικής.

Τι επιλογές χρωμάτων υπάρχουν;

Δίνουνε τη δυνατότητα χρωματισμού σε διάφορα χρώματα είτε ματ είτε μεταλλικά.

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί;

Μοναδικός περιορισμός το τελικό προϊόν να είναι τετραγωνισμένο. Για παράδειγμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε επαγγελματικές κάρτες με στρογυλλεμένες άκρες.

Extra tip:

Όσο πιο βαρύ χαρτί χρησιμοποιηθεί τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Συνήθως εφαρμόζουμε χρωματιστό σόκορο σε λαμιναριστές κάρτες.

Τι εννοούμε με τον όρο λαμινάρισμα;

Το λαμινάρισμα είναι η διαδικασία όπου κολλάμε δύο οποιαδήποτε χαρτιά μεταξύ τους για να τα κάνουμε ένα.

Η επιλογή συνεργασίας με τo τυπογραφείο μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων προσκλητηρίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για τις εκτυπώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.