τυπογραφείο

Τυπογραφείο

Η επιλογή συνεργασίας με τo τυπογραφείο μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για τις εκτυπώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.

Ορισμός:

Τυπογραφία είναι η τέχνη της αποτύπωσης γραπτού λόγου και εικόνων σε χαρτί, ύφασμα, μέταλλο ή άλλο υλικό με τη βοήθεια τεχνικών μέσων και συνήθως σε μαζική κλίμακα. Η τυπογραφία ξεκίνησε ουσιαστικά τον 15ο αι. με την εφεύρεση του επίπεδου πιεστηρίου από τον Γουτεμβέργιο. Κύριο μηχάνημα της τυπογραφίας — παραδοσιακής και σύγχρονης — παραμένει το πιεστήριο, που επιτρέπει τη γρήγορη αναπαραγωγή πολλών αντιγράφων.

Πηγή: wikipedia

Τι είναι η εκτύπωση offset;

Η εκτύπωση όφσετ (0ffset) – επίσης γνωστή ως λιθογραφία – είναι μια δημοφιλής και μακροχρόνια τεχνική εκτύπωσης. Σε αυτήν τη μέθοδο το χαρτί δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την εκτυπωτική πλάκα (τσίγκος). Έρχεται όμως σε επαφή με έναν κύλινδρο καουτσούκ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του θέματος στο χαρτί. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό.

Ποια προϊόντα τυπώνονται με τη μέθοδο εκτύπωση offset;

Αυτή η δοκιμασμένη μέθοδος εκτύπωσης (offset) μπορεί να προσφέρει μια εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων (CMYK) και είναι ιδιαίτερα κοινή και δημοφιλής. Ορισμένα είδη που τυπώνονται με τη μέθοδο αυτή είναι:

  1. εμπορικά έντυπα
  2. φυλλάδια
  3. εταιρικά έντυπα
  4. φάκελοι
  5. επαγγελματικές κάρτες
  6. επιστολόχαρτα
  7. βιβλία
  8. περιοδικά
  9. εφημερίδες 
  10. είδη συσκευασίας προϊόντων όπως κουτιά.

Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες με εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για τις εκτυπώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Τι είναι η ψηφιακή εκτύπωση;

Πρόκειται για μια μέθοδο εκτύπωσης στην οποία το ηλεκτρονικό αρχείο εκτυπώνεται απευθείας σε ένα υλικό, όπως για παράδειγμα χαρτί ή μουσαμά. Στην ουσία το ψηφιακό αρχείο, π.χ. pdfεκτυπώνεται χωρίς ενδιάμεσο στάδιο προ εκτύπωσης (για παράδειγμα παραγωγή ψηφιακών πλακών εκτύπωσης/τσίγκος). Το toner (τεχνολογία Laser) ή το μελάνι (τεχνολογία inkjet) δεν απορροφάτε από το υλικό εκτύπωσης(π.χ. χαρτί), όπως το μελάνι της Offset, αλλά δημιουργεί ένα στρώμα στην επιφάνεια του εκτυπωμένου υλικού(π.χ. χαρτί).  Η ψηφιακή εκτύπωση πλεονεκτεί σε ταχύτητα παραγωγής , δυνατότητα εκτυπώσεων κατά ζήτηση(on demand) αλλά με χαμηλότερο ποιοτικό αποτέλεσμα έναντι της offset.

Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες έχοντας 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων – μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας – άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε οι πλέον κατάλληλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας για τις εκτυπώσεις σας. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες εξασφαλίζει άριστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άμεση παραγωγή τους και παράδοση.