Σημειωματάριο ΤΕΡΖΙΔΗΣ

Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, στη Λάρισα, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εκτυπώσεων. Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε οι πλέον κατάλληλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες εξασφαλίζει άριστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άμεση παραγωγή τους και παράδοση.

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ:

Στο συγκεκριμένο σημειωματάριο  χρησιμοποιήσαμε:

  • εξώφυλλο: χαρτί invervote creato 300gsm
  • εσωτερικό: χαρτί γραφής 100gsm

ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:

Το συγκεκριμένο σημειωματάριο εκτυπώθηκε με μέθοδο εκτύπωσης Offset. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιήσαμε 2 χρώματα Pantone τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο εσωτερικό.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:

Στο συγκεκριμένο σημειωματάριο έχουν γίνει οι ακόλουθες εργασίες:

  • Γκοφρέ στο εξώφυλλο

Η πλαστικοποίηση γίνεται σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού. Αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στο χαρτί, αφού έχει περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία. Η μεμβράνη αυτή προστατεύει το χαρτί από σκισίματα, λερώματα και όποια άλλη πιθανή φθορά που μπορεί να υποστεί το χαρτί.

  • Βερνίκι νερού γυαλιστερό στο εξώφυλλο

Το βερνίκι νερού είναι ένα υλικό επεξεργασίας, το οποίο προστίθεται στο έντυπο κατά την παραγωγική διαδικασία. Ουσιαστικά, προστίθεται μια λεπτή στρώση επικάλυψης, ματ ή γυαλιστερή (κατ΄ επιλογή). Με τον τρόπο αυτό το έντυπο στεγνώνει πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα παρέχεται προστασία από εξωγενείς παράγοντες, όπως δαχτυλιές, μουντζούρες κ.ά. Τέλος αυξάνεται και η διάρκεια ζωής του. Τέλος, το βερνίκι νερού προσθέτει από αισθητικής πλευράς όμορφο φινίρισμα, το οποίο προσδίδει στο τελικό προϊόν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Μέθοδος Βιβλιοδεσίας:

Ραφτοκολλητό:

Σε αυτήν τη μέθοδο βιβλιοδεσίας τα τυπογραφικά ράβονται μεταξύ τους με κλωστοραφή και έπειτα ενώνονται όλα μαζί με κόλλα με το εξώφυλλο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα συγκριτικά με την βιβλιοδεσία με κόλλα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ράψιμο στα τμήματα της ράχης επιτρέπει στο τελικό προϊόν να ανοίγει πλήρως και οι σελίδες να είναι επίπεδες. Ιδανική επιλογή για βιβλία, καταλόγους και βιβλία τέχνης.