Ιστορία

Η επιχείρησή μας από το 1978 δραστηριοποιείται στην πόλη της Λάρισας, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset. Ο κύριος αρχικός εξοπλισμός 2 μηχανές μονόχρωμες 46εκ Χ 64εκ. Σε αυτές το 1986 προστίθεται μια μηχανή δίχρωμη 70εκ Χ 100εκ.

Κύριο και κομβικό σημείο της εξέλιξής της, το 1999 με τη μεταφορά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 1000 τ.μ με άνετο χώρο στάθμευσης όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα. Η εγκατάσταση σε αυτές, μηχανής 4 πύργων (τετραχρωμία) 70εκ Χ 100εκ, έδωσε ώθηση στις φιλοδοξίες μας για ποιοτική αναβάθμιση της δουλειάς μας.

Το 2008 είναι μια σημαντική χρονιά για εμάς. Ακολουθώντας τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στην πορεία μας. Μία τεράστια επένδυση σε εξοπλισμό, νέας μηχανής 4 πύργων (τετραχρωμίας) HEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση μηχανής ψηφιακής παραγωγής τσίγκων τετραχρωμίας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότητα, χρωματική πιστότητα και ακρίβεια.

Η τέχνη της τυπογραφίας..

Έτσι αντιμετωπίζουμε καθημερινά την εργασία μας, το χαρτί , το μελάνι , οι μηχανές , ο άνθρωπος, η προσπάθειά μας είναι καθημερινή.
Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ενημερωνόμαστε συνεχώς για καινοτόμες ιδέες που παρουσιάζονται παγκοσμίως.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εργάζεται σταθερά για πολλά χρόνια σε εμάς, προσφέροντας τελικό αποτέλεσμα εργασιών υψηλής ποιότητας.

Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται τις εργασίες τους, θέλουμε οι απαιτήσεις τους να είναι υψηλές.

Ποιοί είμαστε

Ευάγγελος Πολ. Τερζίδης
Ιδρυτής
Γεώργιος Ευαγ. Τερζίδης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Αναστασία Ευαγ. Τερζίδου
Διευθύντρια Πωλήσεων
Ιωάννα Γ. Ατζεμίδου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου