Κουτιά συσκευασίας & εκτύπωση offset

Κουτιά συσκευασίας είτε απλής είτε σύνθετης μορφής, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που προσδίδει αξία στο τελικό προϊόν της κάθε εταιρίας. Το μέγεθος και η μορφή προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες προώθησης του κάθε προϊόντος. Στην κατηγορία αυτήν ανήκουν και οι προωθητικές συσκευασίες των προϊόντων της εταιρίας σας.

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα κουτιά συσκευασίας;

Στην εκτύπωση των κουτιών συσκευασίας  χρησιμοποιούμε χαρτί invercote το οποίο έχει συνήθως βάρος 300 γραμμάρια.

Κουτιά συσκευασίας και χρώματα εκτύπωσης

Συνήθως τα κουτιά συσκευασίας είναι τετράχρωμα ( CMYK ). Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές φορές χρησιμοποιούμε και επιπλέον Pantone χρώματα.

Κουτιά συσκευασίας και διαστάσεις.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός! Το μέγεθος και η μορφή προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες προώθησης του κάθε προϊόντος.

Κουτιά συσκευασίας και επιπλέον εργασίες.

Εκτός από την εκτύπωση των κουτιών συσκευασίας μπορούμε να έχουμε εφαρμογή:

Α. βερνίκι νερού, είτε γυαλιστερό είτε ματ

Β. πλαστικοποίηση, είτε γυαλιστερή είτε ματ

Γ. τοπικό UV

Δ. γκοφρέ

ΤΟΠΙΚΟ UV

Το τοπικό UV είναι μια διαδικασία που γίνεται μέσω φιλμ. Είναι μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στο φύλλο του χαρτιού αφού περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία από τη μηχανή. Δίνει τη δυνατότητα, τοπικά πάνω στο φύλλο, να δίνεται έμφαση στα γράμματα ή στις φωτογραφίες.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ή ΜΑΤ)

Το βερνίκι νερού είναι ένα υλικό επεξεργασίας, το οποίο προστίθεται στο έντυπο κατά την παραγωγική διαδικασία. Ουσιαστικά, προστίθεται μια λεπτή στρώση επικάλυψης, ματ ή γυαλιστερή (κατ΄ επιλογή). Με τον τρόπο αυτό, το έντυπο στεγνώνει πιο γρήγορα, παρέχεται προστασία από εξωγενείς παράγοντες, όπως δαχτυλιές, μουντζούρες κ.ά., ενώ αυξάνεται και η διάρκεια ζωής του. Τέλος, το βερνίκι νερού προσθέτει από αισθητικής πλευράς όμορφο φινίρισμα, το οποίο προσδίδει στο τελικό προϊόν μια αίσθηση πολυτέλειας.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ή ΜΑΤ)

Η πλαστικοποίηση γίνεται σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού. Αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στο χαρτί, αφού έχει περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία. Η μεμβράνη αυτή προστατεύει το χαρτί από σκισίματα, λερώματα και όποια άλλη πιθανή φθορά που μπορεί να υποστεί το χαρτί.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΣ;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών κουτιών συσκευασίας. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των κουτιών συσκευασίας σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.