εκτύπωση flyer

Εκτύπωση flyer

ΕΚΤΥΠΩΣΗ FLYER: Πρόκειται για μονόφυλλα έντυπα (flyer) που στόχο έχουν την προβολή της δραστηριότητας μια εταιρίας ή την προβολή προϊόντων και προσφορών. Σε γενικές γραμμές λειτουργεί ως μέσο διαφήμισης. Η διάστασή τους ποικίλει με τις πιο συνηθισμένες να παραμένουν Α5 & Α4. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικής εκτύπωσης. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση flyer, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Τα flyers είναι ένα εξαιρετικός τρόπος προώθησης τόσο προϊόντων όσο και υπηρεσιών. Χρησιμοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα από επιχειρήσεις, καθώς είναι ιδανικός τρόπος προσέγγισης νέων πελατών. Τα flyers είναι μια παλιά τεχνική και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική. Το κύριο πλεονέκτημα των φυλλαδίων είναι ότι μπορούν να διανεμηθούν σε δημόσιο χώρο σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Όσο περισσότεροι άνθρωποι έχουν το flyer, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα η επιχείρησή σας να αποκτήσει νέους πελάτες.

Ποιες επιχειρήσεις προτιμούν τη χρήση flyers ως μέσο διαφήμισης; Η απάντηση είναι σχεδόν όλες. Ας δούμε ορισμένες από αυτές που τις συναντάμε σχεδόν καθημερινά.

  1. Καφετέριες
  2. Εστιατόρια
  3. Fast food
  4. Φροντιστήρια ξένων γλωσσών
  5. Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης
  6. Παιδότοποι
  7. Εκπαιδευτικά ιδρύματα (ιδιωτικά Ι.Ε.Κ)

Είναι σημαντικό ένα flyer να είναι ελκυστικό ώστε να τραβήξει την προσοχή. Έντονα χρώματα και εικόνες, είναι μια ασφαλής επιλογή για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του κοινού. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλήξει στον κάδο απορριμμάτων. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα στοιχεία που πρέπει πάντοτε να προσέχουμε.

Καθορίστε με σαφήνεια το κοινό στο οποίο απευθύνεστε

Καθορίστε ποιους θέλετε να προσελκύσετε με το flyer. Πρώτο βήμα λοιπόν είναι να αποφασίσετε το κοινό των ανθρώπων που στοχεύετε. Ακολούθως βεβαιωθείτε ότι το κείμενο του flyer είναι σε γλώσσα κατανοητή από το συγκεκριμένο κοινό.

Σαφήνεια μηνύματος

Εάν διαφημίζετε μια ειδική προσφορά ή μια εκδήλωση, τότε συμπεριλάβετε σαφείς και συνοπτικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά. Όπως ημερομηνίες, τιμές, λεπτομέρειες του χώρου και ώρες. Βεβαιωθείτε πάντοτε ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι ορθές πριν την αποστολή του αρχείου προς εκτύπωση.

Σωστή εκτίμηση χρόνου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο για όλα τα στάδια της παραγωγής των flyer. Αυτά είναι:

  1. Ο σχεδιασμός των flyers
  2. Η εκτύπωση flyer
  3. Η διανομή των flyers

Συμπεριλάβετε το λογότυπό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το λογότυπο της εταιρίας σας στο flyer. Προφανώς μπορείτε και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και φωτογραφίες. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη χρήση τους. Η υπερβολική χρήση φωτογραφιών μπορεί να αποπροσανατολίσει το κοινό σας από το βασικό μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των flyers σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των flyers σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο μας ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, δραστηριοποιείται στη Λάρισα, πρωτοπόρο σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίας) HEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότητα, χρωματική πιστότητα και ακρίβεια.