ημερολόγια

Εκτύπωση ημερολογίων

Είναι η ιδανική περίοδος για να αποφασίσετε να κάνετε ένα χρήσιμο δώρο είτε στους υπάρχοντες είτε στους δυνητικούς σας πελάτες. Ποιο είναι αυτό; Τα ημερολόγια γραφείου είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε για αυτά τα Χριστούγεννα και για τη νέα χρονιά. Βασικό πλεονέκτημα ότι προβάλετε την επιχείρησή σας στο κοινό σας για ολόκληρη τη χρονιά!

Η εκτύπωση ημερολογίων αποτελεί ένα άψογο εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. Ουσιαστικά είναι μέσο προβολής της επιχείρησής σας και των βασικών εργασιών σας. Για το λόγο αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζονται :

Α. Το λογότυπο της εταιρίας σας

Β. Η επωνυμία της εταιρίας σας

Γ. Η επαγγελματική σας ιδιότητα

Δ. Ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα που σας διαφοροποιεί

Προφανώς μπορείτε και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και φωτογραφίες. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη χρήση τους. Η υπερβολική χρήση φωτογραφιών μπορεί να αποπροσανατολίσει το κοινό σας από το βασικό μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

Υπάρχουν διάφορα είδη ημερολογίων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι:

  1. Ημερολόγιο τοίχου ή επιτραπέζιο
  2. Ημερολόγιο τρίγωνο
  3. Ημερολόγιο πυραμίδα
Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των ημερολογίων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των ημερολογίων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο μας ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, δραστηριοποιείται στη Λάρισα, πρωτοπόρο σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίας) HEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότητα, χρωματική πιστότητα και ακρίβεια.