εκτυπωση βιβλιου

Εκτύπωση βιβλίου & εκτύπωση offset

Ένα βιβλίο είναι μια έκδοση που αποτελείται από μεγάλο αριθμό σελίδων. Η εκτύπωση ενός βιβλίου γίνεται συνήθως σε CMYK. Η μέθοδος βιβλιοδεσίας που εφαρμόζεται είναι αυτή με κόλλα ή κλωστοραφή. Το εξώφυλλο μπορεί να είναι είτε χαρτί υψηλού βάρους πλαστικοποιημένο είτε με ύφασμα (πανόδετο). Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα λευκώματα καθώς και τα εικαστικά βιβλία.

Τι τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται στα βιβλία;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου συνήθως χρησιμοποιούμε χαρτί ματ το οποίο έχει βάρος μεταξύ 100-150 γραμμάρια για το εσωτερικό. Για το εξώφυλλο χρησιμοποιούμε χαρτί βάρους μεταξύ 250-350 gsm.

Τι τύπος βιβλιοδεσίας εφαρμόζεται στα βιβλία;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου η μέθοδος βιβλιοδεσίας που εφαρμόζεται είναι αυτή με κόλλα ή κλωστοραφή. Το εξώφυλλο μπορεί να είναι είτε χαρτί υψηλού βάρους πλαστικοποιημένο είτε με ύφασμα (πανόδετο).

Τι είναι η βιβλιοδεσία με κόλλα;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο βιβλιοδεσίας το δέσιμο του εντύπου γίνεται ανά οκτασέλιδο ή δεκαεξασέλιδο στη ράχη με κόλλα. Ιδανική επιλογή για περιοδικά, καταλόγους, φυλλάδια και εγχειρίδια στα όποια θέλετε να προσδώσετε ένα υψηλής αισθητικής φινίρισμα.

Τι είναι η βιβλιοδεσία με κλωστοραφή;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο βιβλιοδεσίας τα τυπογραφικά ράβονται μεταξύ τους με κλωστοραφή. Έπειτα ενώνονται όλα μαζί με κόλλα με το εξώφυλλο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα συγκριτικά με την βιβλιοδεσία με κόλλα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ράψιμο στα τμήματα της ράχης επιτρέπει στο τελικό προϊόν να ανοίγει πλήρως. Ως αποτέλεσμα οι σελίδες να είναι επίπεδες. Ιδανική επιλογή για βιβλία, καταλόγους και βιβλία τέχνης.

Τι είναι η βιβλιοδεσία με χοντρό εξώφυλλο;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο το χαρτόνι του καλύμματος ντύνεται με ένα χαρτί ελαφρύτερου βάρους, στο οποίο τυπώνεται η επιθυμητή μακέτα.

Τι είναι η βιβλιοδεσία με ύφασμα (πανόδετο);

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο το χαρτόνι του καλύμματος ντύνεται με πανί βιβλιοδεσίας, το οποίο μπορεί να είναι τυπωμένο με τα επιθυμητά στοιχεία.

Τι είναι η βιβλιοδεσία με αυτιά;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο το εξώφυλλο γυρίζει στο μπροστινό και πίσω τμήμα του προς τα μέσα.

Τι είναι η κουβερτούρα εξωφύλλου;

Στην εκτύπωση ενός βιβλίου με αυτή τη μέθοδο το χάρτινο τυπωμένο κάλυμμα που τοποθετείται γύρω από τα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκτύπωση των βιβλίων σας;

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών βιβλίων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των βιβλίων σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, με έδρα τη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίαςHEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότηταχρωματική πιστότητα και ακρίβεια.