ΕΚΤΥΠΩΣΗ OFFSET

Η εκτύπωση offset (όφσετ) – επίσης γνωστή ως λιθογραφία – είναι μια δημοφιλής και μακροχρόνια τεχνική εκτύπωσης. Στην εκτύπωση offset  το χαρτί δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την εκτυπωτική πλάκα (τσίγκος). Έρχεται όμως σε επαφή με έναν κύλινδρο καουτσούκ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του θέματος στο χαρτί.

 

Αυτή η δοκιμασμένη μέθοδος εκτύπωσης (offset) μπορεί να προσφέρει μια εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων (CMYK) και είναι ιδιαίτερα κοινή και δημοφιλής. Ορισμένα είδη που τυπώνονται με τη μέθοδο αυτή είναι:

 1. εμπορικά έντυπα
 2. φυλλάδια
 3. εταιρικά έντυπα
 4. φάκελοι
 5. επαγγελματικές κάρτες
 6. επιστολόχαρτα
 7. βιβλία
 8. περιοδικά
 9. εφημερίδες 
 10. είδη συσκευασίας προϊόντων όπως κουτιά.

 

Φυσικά υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό (εκτύπωση CMYK). Αλλά ως πελάτης, πρωταρχικό ενδιαφέρον είναι ότι λαμβάνετε υψηλής ποιότητας, γρήγορη και οικονομική εκτύπωση. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η εκτύπωση όφσετ θεωρείται δημοφιλής και μακροχρόνια καθώς προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Εδώ είναι τρεις λόγοι που η εκτύπωση offset είναι η καλύτερη μέθοδος για την εκτύπωση των εντύπων σας. Μην ξεχνάτε η συνάρτηση ποιότητας και τιμής είναι βασικής σημασίας για τη συγκεκριμένη μέθοδο:

 

 1. Αποδοτικό κόστος

Υπάρχει μερικές φορές η εντύπωση ότι η εκτύπωση όφσετ μπορεί να είναι δαπανηρή. Ειδικά σε σύγκριση με την ψηφιακή εκτύπωση. Αλλά, παρά το πάγιο κόστος εκτύπωσης (προ εκτυπωτικό κόστος), σε πολλές περιπτώσεις το αντίθετο ισχύει στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός όσο μεγαλύτερη ποσότητα εκτυπώνετε, τόσο φθηνότερη η τιμή ανά τεμάχιο του προϊόντος.

 1. Ταχύτητα

Για άλλη μια φορά, αν επιθυμείτε μεσαία ή μεγάλα τιράζ η εκτύπωση offset είναι η βέλτιστη επιλογή. Ειδικά όσον αφορά στο χρόνο παραγωγής – απλά σκεφτείτε την εκτύπωση των εφημερίδων. Όταν ξεκινήσει μια μηχανή offset η ταχύτητα εκτύπωσης είναι εντυπωσιακή. Η δυνατότητα λοιπόν εκτύπωσης μεγάλων ποσοτήτων σε σύντομο χρόνο οδηγεί σε εξοικονόμηση κόστους και αποτελεσματικότητας.

 1. Ευελιξία

Η εκτύπωση όφσετ δεν περιορίζεται στους παραδοσιακούς τύπους εκτύπωσης που συνήθως σκέφτεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υλικά – όχι μόνο σε χαρτί – συμπεριλαμβανομένων και πλαστικό. Προσφέρει επίσης ποικιλία διαφορετικών φινιρισμάτων όπως για παράδειγμα εφαρμογή βερνικιών (ματ/γυαλιστερών).

 

Η επιλογή συνεργασίας με την εταιρία μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων. Αφού επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την εκτύπωση των flyers σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Το τυπογραφείο μας ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, δραστηριοποιείται στη Λάρισα, πρωτοπόρα σε εκτυπώσεις offset, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται νέα μηχανή 4 πύργων (τετραχρωμίας) HEIDELBERG 70εκ Χ 100εκ με βερνίκι νερού τελευταίας τεχνολογίας με CPC 2000. Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Χωρίς φιλμ και με ηλεκτρονικό μοντάζ, οι δουλειές μας έχουν άριστη ποιότητα, χρωματική πιστότητα και ακρίβεια.