Αυτοκόλλητες ετικέτες

Αυτοκόλλητες ετικέτες

ετικέτες

ετικέτες

Αυτοκόλλητες ετικέτες είτε σε ρολό είτε σε φύλλα σε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως χαρτί ( ματ / γυαλιστερό), πλαστικό (λευκό / διάφανο) καθώς και ειδικές ποιότητες.

Αυτοκόλλητες ετικέτες & Διαστάσεις:

Οι διαστάσεις των ετικετών προσαρμόζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, συνεπώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός τόσο στη διάσταση όσο και στην επιθυμητή ποσότητα!

Αυτοκόλλητες ετικέτες & Χρώματα εκτύπωσης:

Συνήθως οι ετικέτες είναι τετράχρωμες ( CMYK ). Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές φορές χρησιμοποιούμε και επιπλέον Pantone χρώματα.

Ετικέτες & επιπλέον εργασίες:

Εκτός από την εκτύπωση των ετικετών μπορούμε να έχουμε εφαρμογή:

Α. βερνίκι, είτε γυαλιστερό είτε ματ

Β. πλαστικοποίηση, είτε γυαλιστερή είτε ματ

Γ. θερμοτυπία

Αυτοκόλλητες ετικέτες & Βερνίκι (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ή ΜΑΤ)

Το βερνίκι  είναι ένα υλικό επεξεργασίας, το οποίο προστίθεται στις ετικέτες κατά την παραγωγική διαδικασία. Ουσιαστικά, προστίθεται μια λεπτή στρώση επικάλυψης, ματ ή γυαλιστερή (κατ΄ επιλογή). Το βερνίκι προσθέτει από αισθητικής πλευράς όμορφο φινίρισμα, το οποίο προσδίδει στο τελικό προϊόν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Αυτοκόλλητες ετικέτες & Πλαστικοποίηση (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ή ΜΑΤ)

Η πλαστικοποίηση γίνεται σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού. Αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη που επικολλάται πάνω στις ετικέτες, αφού έχει περάσει πρώτα από υψηλή θερμοκρασία. Η μεμβράνη αυτή προστατεύει το χαρτί από σκισίματα, λερώματα και όποια άλλη πιθανή φθορά που μπορεί να υποστεί το χαρτί.

Αυτοκόλλητες ετικέτες & Θερμοτυπία

Στην θερμοτυπία η εκτύπωση γίνεται με ένα κλισέ αρσενικό πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα που θέλουμε. Για να μην μπερδευτούμε όπου εικόνα μπορεί να είναι και γράμματα! Το χρώμα είναι σε μια ταινία και μεταφέρετε πάνω στις ετικέτες σε υψηλές θερμοκρασίες. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι το μεταλλικό εφέ που καμία άλλη μέθοδο δεν μπορεί να πετύχει. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα σε ματ ή γυαλιστερό. Τα δημοφιλέστερα είναι το χρυσό, το ασημί και το λευκό.

Η επιλογή συνεργασίας με τo τυπογραφείο μας, ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, είναι η ιδανική λύση. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες, στη Λάρισα, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εκτυπώσεων. Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε οι πλέον κατάλληλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας. Το τυπογραφείο ΤΕΡΖΙΔΗΣ Γραφικές Τέχνες εξασφαλίζει άριστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άμεση παραγωγή τους και παράδοση.