Blog

HomeΧωρίς κατηγορίαΕκλογικό υλικό

Εκλογικό υλικό

Έχοντας 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων – μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας – άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε οι πλέον κατάλληλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας για την εκτύπωση του προεκλογικού υλικού τόσο των συνδυασμών όσο και των υποψηφίων. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την άμεση παραγωγή τους και παράδοση θα σταθούν αρωγός στην προσπάθειά σας. Κατανοώντας πλήρως την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, έχουμε ετοιμάσει μοναδικές προσφορές ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας για ενημέρωση των ψηφοφόρων σας κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Α. Ψηφοδέλτια

Β. Φυλλάδια

Έντυπα διαφόρων μεγεθών και ειδών, όπως μονόφυλλα μονής ή διπλής όψης, δίπτυχα, τρίπτυχα και πολύπτυχα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Περιγράφει τις θέσεις σας για κύρια θέματα ώστε να ενημερωθεί το εκλογικό σώμα και οι ψηφοφόροι σας. Είναι συνήθως σε ένα χαρτί ελαφρού βάρους για να διατηρηθεί το κόστος στο ελάχιστο.

Γ. Αφίσες

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά εργαλεία μαζικής προβολής του μηνύματός στους ψηφοφόρους σας και στο ευρύ κοινό. Μπορούν να εκτυπωθούν σε διάφορες διαστάσεις με τις πιο συνηθισμένες να είναι 50εκ χ 70εκ & 70εκ χ 100εκ.

Δ. Φάκελοι

Φάκελοι αλληλογραφίας κάθε είδους, σε διάφορες διαστάσεις για την αποστολή επιστολών προς τους ψηφοφόρους σας ή για την αποστολή ψηφοδελτίων προς αυτούς.

Ε. Κάρτες

ΣΤ. Αυτοκόλλητα

Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται τις εργασίες τους, θέλουμε οι απαιτήσεις τους να είναι υψηλές!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.