Βιβλιοδεσία Καρφίτσα

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διαδεδομένη μέθοδο βιβλιοδεσίας που τη συναντάται συχνά στην καθημερινότητα σας. Η συρραφή με καρφίτσα είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και αποτελεσματικός τρόπος βιβλιοδεσίας για είδη όπως:

  • φυλλάδια
  • ημερολόγια
  • περιοδικά
  • ενημερωτικά δελτία
  • επαγγελματικούς καταλόγους
  • εταιρικά έντυπα

Και υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η συρραφή με καρφίτσα, συνεχίζει να είναι καθολικά δημοφιλής στο πέρασμα του χρόνου. Ακόμα και σε μία εποχή με πολλές καινοτομίες και αλλαγές στο χώρο της βιβλιοδεσίας. Η συρραφή με καρφίτσα είναι αξιόπιστη, δοκιμασμένη ποιοτικά και έχει αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα.

Αλλά τι ακριβώς είναι η συρραφή με καρφίτσα; Με λίγα λόγια είναι η συρραφή με μεταλλικό σύρμα στη ράχη του εντύπου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρά βιβλία, βιβλιάρια, πολυσέλιδα έντυπα, προγράμματα, newsletters και καταλόγους.

 

1) Ευελιξία

Η βιβλιοδεσία καρφίτσα είναι ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε έντυπο διαφόρων διαστάσεων. Όπως για παράδειγμα A4, A5, Α3 και πολλά άλλα και πάχους έως και 5 χιλιοστών.

 

2) Χαμηλό κόστος

Μπορείτε να είστε σίγουροι για το εξαιρετικό αποτέλεσμα των εκτυπώσεων σας όταν επιλέξετε τη μέθοδο συρραφής με καρφίτσα. Η μέθοδος είναι μια εξαιρετικά οικονομικά αποδοτική επιλογή. Είτε θέλετε να εκτυπώσετε 500 ή 5.000 τεμάχια.  Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδος βιβλιοδεσίας είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος.

 

3) Ταχύτητα

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος έχει πολλή μεγάλη σημασία. Πολλές φορές είναι αρκετά περιορισμένος από τη στιγμή που θα δοθεί η εντολή εκτύπωσης μέχρι την παράδοση του προϊόντος. Αλλά και χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της ποιότητας του εκτυπωμένου προϊόντος. Η συγκεκριμένη μέθοδος βιβλιοδεσίας δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο παραγωγής συνεπώς μπορείτε να αποφύγετε ενδεχόμενες καθυστερήσεις.

 

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παραλάβετε τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας και είμαστε μια σύγχρονη πλήρως καθετοποιημένη μονάδα.